Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / MAOL tapasi Teknologiateollisuus ry:n, Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön ja Kemianteollisuus ry:n edustajia

MAOL tapasi Teknologiateollisuus ry:n, Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön ja Kemianteollisuus ry:n edustajia

MAOL:n hallitus ja toimisto tapasivat Teknologiateollisuus ry:n ja Kemianteollisuus ry:n edustajia. Tapaamisessa keskusteltiin tulevista yhteistyömahdollisuuksista ja tuotiin esille huoli matematiikan arvostuksesta. Tapaamisen toisessa osuudessa olivat mukana Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön ja MAOLin oppilastoimikunnan fysiikan, kemian, matematiikan ja tietotekniikan aineiden edustajat. Oppilastoimikunnan edustajat esittelivät Tiedekilpailutoimintaa ja tapaamisessa keskusteltiin valmennus- ja olympiatoiminnasta.

MAOL julkaisi kannanoton Oppivelvollisuuden pidentäminen toiselle asteelle.