Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Matematiikka saa uuden teemapäivän: Mahtavaa matematiikkaa!

Matematiikka saa uuden teemapäivän: Mahtavaa matematiikkaa!

Suomen ensimmäinen Mahtavaa matematiikkaa -päivä kokoaa Suomen matematiikkavoimat yhteen 5. marraskuuta 2020. Tavoitteena on, että eri toimijat keskittävät vuoden varrelle suunnittelemansa toimintansa samaan päivään. Tekniikan Akateemiset TEK:n organisoimaan päivään on lähtenyt mukaan jo koko joukko järjestöjä ja yhteisöjä.

Mahtavaa matematiikkaa -päivän toimintafilosofia on, että tehdään niitä asioita, joita muutenkin tehdään, mutta tehdään niitä samaan aikaan. Paikalliset toimijat voivat toteuttaa oman näköistä toimintaa ja tavoitteena on saada vaikuttavuutta toimimalla samanaikaisesti. Kouluja kannustetaan mukaan teemapäivään. Mahtavaa matematiikkaa -päivänä voi esimerkiksi järjestää koko koulun yhteisen matematiikkateemapäivän tai sitten järjestää toimintaa yksitäisillä oppitunneilla. MAOL kutsuu myös luokanopettajat mukaan!

Mahtavaa matematiikkaa -päivän nettisivut avataan pian!