Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Matematiikkaa hauskasti

Matematiikkaa hauskasti

MAOL täyttää tänä vuonna 85 vuotta. MAOLin kerhotoiminta sai alkunsa jo vuonna 1917, kun nuoret matematiikan opettajat alkoivat kokoontua ja pohtia yhdessä matematiikan ylioppilastehtäviä yhtenäisen korjaustyön ja arvostelun kehittämiseksi. Virallisesti Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry perustettiin 3.6.1935.

MAOLin juhlavuoden teemaksi on valittu matematiikan aseman vahvistaminen ja siihen liittyvän positiivisen keskustelun lisääminen. Juhlavuoden kunniaksi MAOLin oma kustannusyhtiö MFKA-Kustannus Oy kerää matematiikka-aiheisia vitsejä, joista kootaan vitsikirja. Kaikki kirjaan päätyneiden vitsien lähettäjät palkitaan kyseisellä julkaisulla. Jätä vitsisi 1.5. mennessä lomakkeella: https://forms.gle/tmo53wQpqEeSAwKc6