Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Haetaan pedagogista kehittäjää

Haetaan pedagogista kehittäjää

Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry ja sen tytäryhtiö MFKA-Kustannus Oy hakevat äitiysvapaan sijaista pedagogisen kehittäjän toimeen.

MAOL ry on pedagoginen järjestö, joka toimii matemaattis-luonnontieteellisen kulttuurin puolestapuhujana ja edunvalvojana, tarjoaa vertaistukea sekä järjestää koulutuksia matemaattisten aineiden opettajille. MFKA-Kustannus Oy tukee liiton toimintaa tuottamalla materiaalia matemaattisten aineiden opetukseen. Helsingin Pasilassa sijaitsevassa toimistossa työskentelee kolme henkilöä.

Pedagoginen kehittäjä työskentelee tiiviisti toimiston muun henkilökunnan sekä MAOLin ja MFKA:n hallitusten kanssa yhteistyössä kehittäen erilaisia ratkaisuja matemaattisten aineiden opetuksen tueksi.

Tehtävä sisältää esimerkiksi täydennyskoulutusten suunnittelua ja koordinointia, MFKA:n palvelujen ylläpitoa ja uusien tuotteiden luomista, viestintää jäsenistölle, asiakkaille ja liiton ulkopuolelle, tuotteiden ja palveluiden markkinointia ja myyntiä sekä osallistumista erilaisten työryhmien toimintaan.

Odotamme hakijalta vahvaa pedagogista osaamista, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä joustavuutta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi soveltuvan korkeakoulututkinnon, tuntemuksen erilaisista oppimateriaaleista ja digitaalisesta oppimisesta sekä osaamisen liiketaloudesta ja markkinoinnista.

Määräaikainen työsuhde alkaa 3.8.2020 ja kestää 30.6.2021 saakka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ansioluettelon kera 31.5.2020 klo 16:00 mennessä sähköpostitse paivi.hyttinen@maol.fi.

Lisätietoja antaa Jasmin Välimäki, pedagoginen kehittäjä, puh. 050 587 844