Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / MAOL osallistui OK!Akatemian Webinaariin 26.8

MAOL osallistui OK!Akatemian Webinaariin 26.8

OK!Akatemian tavoitteena on vahvistaa opettajankoulutuksen ja työelämän välistä yhteistyötä. Tänä vuonna teemana oli ilmastonmuutos ja osaamistarpeet. Seminaari järjestettiin poikkeuksellisesti webinaarina.

Päivän aikana päästiin kuuntelemaan mielenkiintoisia puhujia eri aloilta. Aamupäivän puhujina esiintyivät mm Nordean Suomen maajohtaja Ari Kaperi, ilmastoveivi2019-aktiivi Laura Kolehmainen ja tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko.  MAOL osallistui myös Turvan yritysvierailulle, jossa keskusteltiin jatkuvasta oppimisesta, uudenlaisista urapoluista ja Turvan sopeutumista koronatilanteeseen. Purkutilaisuudessa tutustuimme myös muihin mielenkiintoisiin yrityksiin ja yritysten toimiin ilmastonmuutoksen luomissa  haasteissa.

Iltapäivällä jaettiin vinkkejä kiertotalouden opettamiseen kiertotalousasiantuntija Päivi Kosusen johdolla. Päivän päätti paneelikeskustelu aiheesta Ilmasto muuttuu – muuttuvatko osaamistarpeet. Paneelikeskustelussa pohdittiin muunmuuassa kuinka hyvin kiertotalous ja ilmastonmuutos on huomioitu eri oppiaineissa. Päivän aikana oli aktiivista keskustelua etäwebinaarista huolimatta.