Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Liittokokous järjestettiin 21.11.

Liittokokous järjestettiin 21.11.

Lauantaina 21.11. järjestettiin poikkeusjärjestelyin MAOL ry:n kevät- ja syysliittokokoukset. Koronatilanteesta johtuen kevätliittokokous siirrettiin syksylle, koska tilanne ei ollut muuttunut keväästä paremmaksi järjestettiin liittokokoukset Akava-talolla mahdollisimman pienellä henkilömäärällä enemmistön osallistuessa kokouksiin etäyhteyksin.

Kevätliittokokouksessa hyväksyttiin vuoden 2019 toimintakertomus ja tilinpäätös. Syysliittokokouksessa käytiin läpi ja hyväksyttiin vuoden 2021 toimintasuunnitelma. Vuoden 2021 painopisteet MAOLin toiminnassa ovat yhteistyön vahvistaminen, materiaalin tuottaminen ja jäsenistä huolehtiminen.

Syysliittokokouksen henkilövalinnoissa erovuorossa olleet puheenjohtaja Tarja Ylivuori ja II varapuheenjohtaja Tuula Havonen tulivat valituiksi uudelle kaksivuotiskaudelle. Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Teemu Hiltula ja Jan-Anders Salenius. Hallituksen esityksenä liittokokoukselle oli pienentää hallituksen kokoa yhdellä siten, että Teemu Hiltulan tilalle ei valittu uutta jäsentä. Hallitukseen valittiin ruotsinkielinen edustaja Jan-Anders Salenius jatkokaudelle.

MAOLin sääntöjen uudistuttua hallituksen jäsenten henkilökohtaisista varajäsenistä luovuttiin ja tilalle tuli priorisoidut varajäsenet, jotka kutsutaan kokouksiin sovitun listan mukaisesti. Koska aikaisemmin valittujen henkilökohtaisten varajäsenten kausia on vielä menossa, tänä vuonna ei valittu uusia varajäseniä. Uudella varajäsenjärjestelmällä saadaan varajäsenet paremmin mukaan hallituksen työskentelyyn.

Kevätliittokokouksen yhteydessä on perinteisesti jaettu ansiomerkkejä hallituksen entisille jäsenille.  MAOL ry hallitus on myöntänyt kultaisen ansiomerkin lehvien kera Jouni Björkmanille ja hopeisen ansiomitalin Katri Halkalle. Kiitos Jouni ja Katri työstänne liiton toiminnassa!

Lisää liittokokouspäivästä voit lukea Dimensiosta.