Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Päivitä jäsentietosi

Päivitä jäsentietosi

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla? 

Käy katsomassa ohjeet, miten päivität jäsentietosi ja löydät jäsennumerosi. Pääset kirjautumaan omalle jäsensivullesi MAOLin sivuilta yläpalkista kohdasta Jäsenille.

Valitse tunnistaudu:

  • sähköpostiosoite: on MAOLin jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi (sama sähköpostiosoite, johon uutiskirje tulee)
  • salasana: ensimmäisellä kerralla käytä toimintoa Tilaa uusi salasana (saat sähköpostiosoitteeseesi varmistuskoodin)

Jos et muista sähköpostitunnustasi tai ohjelma ei tunnista sähköpostiosoitettasi, näet sähköpostiosoitteesi MAOLin lähettämästä laskusta. Muutoin ole yhteydessä kerhoosi tai MAOL-toimistoon (maol-toimisto@maol.fi).

Kun olet MAOLin jäsensivuilla, valitse oikean reunan valikosta (kolme viivaa allekkain) kaksoisklikkaamalla kohta Jäsentietoni ja Avaa lomake. Odota, että lomake aukeaa.

Jäsennumerosi näkyy tässä

Tässä näet myös laskujesi maksutilanteen

Tarkista ja tallenna omat tietosi. Jos kohdissa Jäsenyystiedot tai Tehtävät on virheitä/vanhentuneita tietoja, olethan yhteydessä toimistoon maol-toimisto@maol.fi. Luethan myös rekisterin tietosuojaselosteen.

Jatkossa pääset samoilla tunnuksilla kirjautumaan MAOLin sivuille, joilta löydät vain jäsenille tarkoitetut sisällöt ja voit päivittää jäsentietojasi.