Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Haetaan viestintä- ja toimistoassistenttia

Haetaan viestintä- ja toimistoassistenttia

Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry on pedagoginen järjestö, jonka tehtävänä on turvata Suomessa tasokas ja laadukas matematiikan, fysiikan, kemian ja tietotekniikan opetus. Liitolla on noin 2 700 jäsentä.

Haemme viestintä- ja toimistoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2021-30.6.2022. Tehtävä mahdollisesti jatkuu myös määräajan jälkeen. Toimistomme sijaitsee Pasilassa, Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meitä on tiivis kolmen hengen tiimi ja haemme sen neljänneksi jäseneksi toimeentarttuvaa ja työkokemusta kerännyttä assistenttia.

Vastuualueeseesi kuuluu liittomme Dimensio-lehden toimitussihteerinä toimiminen, liiton viestintä sekä sosiaalisen median päivittäminen, jäsenrekisterin hoitaminen, kilpailutoiminta sekä avustaminen mahdollisissa hankkeissa sekä muita yleisiä toimistotehtäviä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Toivomme, että sinulla on kokemusta viestinnästä ja hallitset sosiaalisen median. Muu toimistoalan kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme joustavuutta, halua uusien asioiden omaksumiseen ja kehittävää otetta työhön, vastuullista tapaa työskennellä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön sekä mukavat työkaverit.

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 19.5.2021 sähköpostitse osoitteeseen hakemus@maol.fi.

Lisätietoja antaa Dimensio-lehden päätoimittaja Riitta Salmenoja, puh. 040 156 4878, klo 10-11 3.5., 5.5., 7.5., 10.5., 12.5. ja 17.5.