Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / MAOL ry:n kevätliittokokous järjestettiin 17.4.2021

MAOL ry:n kevätliittokokous järjestettiin 17.4.2021

Lauantaina 17.4. järjestettiin MAOL ry:n kevätliittokokous jo toista kertaa koronatilanteen vuoksi poikkeusjärjestelyin etäkokouksena. Liittokokous järjestetiin TJS-Opintokeskuksella mahdollisimman pienellä henkilömäärällä syksyn tapaan enemmistön osallistuessa kokoukseen etäyhteyksin. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös.  Lisäksi ennen liittokokousta liiton puheenjohtaja Tarja Ylivuori jakoi ansiomerkit liiton hyväksi tehdystä työstä. Toimistopäällikkö Päivi Hyttinen sai hopeisen ansiomitalin ja MFKA:n puheenjohtaja Teemu Hiltula hopeisen ansiomerkin.  Kiitos Päivi ja Teemu työstänne liiton toiminnassa!

Lisää liittokokouspäivästä voit lukea Dimensiosta.