Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Syysliittokokous 20.11. ja hallitukseen valitut uudet jäsenet

Syysliittokokous 20.11. ja hallitukseen valitut uudet jäsenet

MAOLin syysliittokokouksessa 20.11.2021 valittiin uusiksi hallituksen jäseniksi erovuorossa olleiden tilalle Kari Eloranta Keski-Suomen kerhosta, Otso Huuska Rauman kerhosta, Johanna Lohiniva Länsi-Pohjan kerhosta ja Ari Myllyviita Helsingin kerhosta. Ensimmäisenä varapuheenjohtajana (talous) jatkaa Helsingin kerhon Martta Hakamies ja kolmantena varapuheenjohtajana (viestintä) aloittaa Pohjois-Karjalan kerhon Tuomo Riekkinen. Varajäseniksi valittiin Sanna Nevala (Keski-Suomen kerho), Maarit Savolainen (Turun kerho) ja Marianne Taipale (Helsingin kerho).

Kokous järjestettiin Helsingissä TJS-Opintokeskuksen tiloissa, mutta toimihenkilöitä lukuunottamatta liittokokousedustajat osallistuivat kokoukseen etäyhteyksin.

Lue lisää liittokokouksesta Dimension artikkelissa.