Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Haemme hankekoordinaattoria

Haemme hankekoordinaattoria

Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry hakee asiantuntevaa hankekoordinaattoria.

MAOL ry on pedagoginen järjestö, joka toimii matemaattis-luonnontieteellisen kulttuurin puolestapuhujana ja edunvalvojana, tarjoaa vertaistukea sekä järjestää koulutuksia matemaattisten aineiden opettajille.

Haemme nyt kokopäiväistä hankekoordinaattoria kolmevuotiseen hankkeeseen. Työsuhde on määräaikainen ja se päättyy 30.6.2025. Pääasiallisena työntekopaikkana toimii MAOLin toimisto Helsingin Pasilassa.

Hankkeen tavoitteena on luoda pedagoginen malli, jolla matematiikan opettajat ja erityisopettajat voivat tunnistaa matematiikan oppimisvaikeuksia ja osaamisaukkoja sekä tarjota oppilaille kohdennetusti tukea. Hanke toteutetaan yhteistyössä Turun yliopiston kanssa.

Koordinaattorin työtehtäviin kuuluu:

  • osallistuminen hankkeen suunnitteluun
  • yhteistyö sidosryhmien kanssa
  • työryhmien koordinointi
  • hankkeen tavoitteiden ja budjetin seuranta ja valvonta
  • tiedottaminen ja hankkeen jalkauttaminen
  • matematiikan sisältöjen tuottaminen ja kokoaminen
  • mentoritoiminnan kehittäminen

Hankekoordinaattori työskentelee tiiviisti eri työryhmien kanssa. Odotamme hakijalta hyvää tuntemusta matematiikan kouluopetuksesta, projektinhallinnasta, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä joustavuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja. Digitaalisten oppimisympäristöjen tunteminen katsotaan eduksi.

Määräaikainen työsuhde alkaa 10.10.2022 tai kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ansioluettelon kera viimeistään 28.8.2022 mennessä sähköpostitse paivi.hyttinen@maol.fi. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jasmin Välimäki, pedagoginen kehittäjä, puh. 050 587 8444.