Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Mobiilijäsenkortti / Mobilmedlemskortet

Mobiilijäsenkortti / Mobilmedlemskortet

(På svenska nedan) MAOL on ottanut käyttöön mobiilijäsenkortin. Jäsenkortista löytyvät verkkosivujemme tuoreimmat uutiset, Dimension uusimmat artikkelit, jäsenetumme sekä mahdollisuus tarkistaa ja päivittää jäsenrekisterissä olevat yhteystiedot, kaikki kätevästi yhteen paikkaan koottuna. Mobiilijäsenkortti on verkkosivusto, johon voit kirjautua yhtä lailla mobiililaitteella tai tietokoneella.

Pääset kirjautumaan osoitteessa mobiili.maol.fi

Kirjautuminen onnistuu samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla kuin MAOLin jäsensivuille kirjautuminen. Jos salasana on unohtunut, tilaa tarvittaessa uusi salasana. Mikäli sähköpostiosoitteesi on vaihtunut etkä saa salasananvaihtamislinkkiä tai sinulla on muita ongelmia kirjautumisessa, ota yhteyttä toimisto- ja viestintäassistentti Ainoon, aino.haavisto@maol.fi

Lue lisää jäsensivuilla (vain kirjautuneille)


MAOL tar i bruk ett mobilmedlemskort

På mobilmedlemskortet hittar du webbsidornas nyheter, de nyaste artiklarna i Dimensio och förmåner för medlemmar. Du har möjlighet att kolla och uppdatera din information i medlemskapsregistret, allt i ett paket. Mobilmedlemskortet är en webbsida som kan användas både med mobilen och med datorn.

Du kan logga in på adressen mobiili.maol.fi

Om du vill byta kortets språk kan du göra det när du har loggat in: öppna sidomenyn och välj ”Asetukset”.

För att logga in behöver du den mejladress du har i vårt register. Om din mejladress har förändrats eller det finns andra problem med att logga in, kontakta Aino vid kontoret: aino.haavisto@maol.fi