Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Lauri Hellsten on valittu vuoden 2023 matemaattisten aineiden opettajaksi

Lauri Hellsten on valittu vuoden 2023 matemaattisten aineiden opettajaksi

MAOL ry on valinnut vuoden 2023 matemaattisten aineiden opettajaksi Lauri Hellstenin, matematiikan ja fysiikan opettajan Espoon yhteislyseon lukiosta. Valinta julkistettiin Koulutuspäivien avajaisissa lauantaina 8.10.2022.

– Lauri on erittäin aktiivinen, intohimoisesti työhönsä suhtautuva opettaja ja yksilöllisten sekä yhteisöllisten opetusmenetelmien puolestapuhuja. Hän on saanut innostettua opiskelijoita monenlaisista taustoista fysiikan ja pitkän matematiikan opintojen pariin, kuvailee Hellsteniä MAOL ry:n Espoon paikalliskerhon varapuheenjohtaja Anu Penttilä.

– Erilaiset oppijat huomioidaan yksilöinä kuitenkaan unohtamatta opiskelun yhteisöllisyyttä, kiteyttää Hellsten.

MAOL ry palkitsee vuosittain Vuoden matemaattisten aineiden opettajan. Tunnustuksella nostetaan esille matemaattisten aineiden opettaja, joka tunnetaan aktiivisena ja innostavana opettajana sekä kollegoiden että opiskelijoiden keskuudessa. Vuoden opettajan työ näkyy myös hänen oman luokkansa ja koulunsa ulkopuolelle. Opettajapalkinnon arvo on 5 000 euroa ja sen lahjoittaa MAOL ry.

MAOL kiittää ja onnittelee vuoden matemaattisten aineiden opettajaa!

Lue koko lehdistötiedote MAOLin Lehdistötiedotteet-sivulla

valokuva Lauri Hellstenistä

Lisätietoja:

Tarja Ylivuori, MAOL ry:n hallituksen puheenjohtaja, 040 0187 827, tarja.ylivuori@maol.fi

MAOLin toimisto, maol-toimisto@maol.fi