Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Uusi TOMA-hankekoordinaattori esittäytyy

Uusi TOMA-hankekoordinaattori esittäytyy

Virpi Mikkonen, uusi TOMA-hankekoordinaattori esittäytyy: Nyt ollaan jännän äärellä! Aloitin maanantaina TOMA-hankkeen (*) koordinaattorina ja kesään 2025 mennessä onkin tavoitteena tarjota maailman paras matematiikan tukiopetusmateriaali. Paras siksi, että koko hanke on lähtenyt liikkeelle opettajien toiveesta ja materiaalia rakennetaan opettajien toiveiden mukaisesti juuri sellaiseksi, että se parhaiten palvelee arjen tarpeita. Hypätkää mukaan TOMA-hankkeeseen mm. tulevien uutiskirjeiden myötä.

Minä olen taustaltani luokanopettaja, jo 24 vuotta luokanopettajan työtä takana. Matematiikan aineenopettajan pätevyyden tein pian luokanopettajaopintojen jälkeen ja myös erityispedagogiikkaa olen opiskellut. Matematiikka on aina ollut intohimoni ja jo lukiossa nautin siitä, että monen tunnin taistelun jälkeen sain sen viimeisenkin tehtävän ratkottua valmiiksi – siksi tämä työ matematiikan tukiopetusmateriaalien hankekoordinaattorina sai minut vaihtamaan luokkahuoneesta MAOLin toimistolle.

TOMA-hankkeeseen liittyviä ajatuksia tai ideoita voi lähettää minulle myös muulloin kuin virallisiin kyselyihin vastaamalla – tehdään TOMA-materiaalista niin hyvä, että siitä tulee sinun lempimateriaalisi!

Virpi Mikkonen
Toma-hankekoordinaattori
virpi.mikkonen@maol.fi

(*) Mikä TOMA? Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö tukee MAOL ry:n ja Turun yliopiston yhteistyössä aloittamaa kolmivuotista hanketta TOMA – Toinen mahdollisuus numerotietoisuuden oppimiselle. Hankkeessa kehitetään ratkaisuja tukea oppilaita, joilla on merkittäviä haasteita oppimisessaan ja motivaatio nollassa. MAOLin osuudessa tuotamme materiaalia, jota voi käyttää matematiikan opetuksen eriyttämisessä yläkoulun ajan tai tukea oppijaa toisen asteen opintojen alussa. MAOLin toimistolla hankkeesta vastaa hankekoordinaattori Virpi Mikkonen.