Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Syysliittokokous 19.11. ja hallitukseen valitut uudet jäsenet

Syysliittokokous 19.11. ja hallitukseen valitut uudet jäsenet

MAOLin syysliittokokouksessa 19.11.2022 valittiin uusiksi hallituksen jäseniksi erovuorossa olleiden tilalle Johanna Nygård Espoon kerhosta, Otso Huuska Rauman kerhosta ja Hannele Rajalahti Etelä-Pohjanmaan kerhosta. Puheenjohtajaksi valittiin jatkomaan kolmannelle kaudelle Tarja Ylivuori Rauman kerhosta. Toisena varapuheenjohtajana (koulutus) jatkaa Pirkanmaan kerhon Tuula Havonen. Varajäseniksi valittiin Janne Oinas (Lapin kerho), Sanna Nevala (Keski-Suomen kerho), Aira Karassaari (Länsi-Pohjan kerho) ja Marianne Taipale (Helsingin kerho).

Kokous pidettiin Helsingissä Sokos Hotel Triplassa. Kokousviikonloppuun kuuluivat lauantai-iltapäivän liittokokouksen lisäksi Toinen mahdollisuus numerotaitoisuuden oppimiseen -hankkeen aloitustyöpaja sekä saunailta, jossa päästiin vaihtamaan kuulumisia myös vapaamuotoisesti. Paikalla ensimmäisessä koronan jälkeen pidetyssä lähikokouksessa oli edustajia 19 MAOLin paikalliskerhosta.

kokoustilassa istumassa liittokokousedustajat, taustalla fläppitauluja