Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Uusia materiaaleja MAOLin jäsenille

Uusia materiaaleja MAOLin jäsenille

MAOL tuottaa opettajien tueksi monenlaista tukimateriaalia ja koulutuksia. Tuoreimpana on julkaistu lukioon Talousosaamisen opetusmateriaali (vain jäsenille) tukemaan matematiikan ja yhteiskuntaopin yhteisen opintokokonaisuuden opetusta. Materiaali tukee asioiden kokonaisvaltaista ymmärtämistä yhdistäen matematiikkaa ja yhteiskunnallisia teemoja. Materialet i ekonomikunskap finns också på svenska.

Koulutuspäivien useimpien luentojen luentokalvot on myös julkaistu kaikkien MAOLin jäsenten luettavaksi. Tarjolla on mm. työohjeita kemiantöihin, ajankohtaista asiaa arvioinnista ja tietotekniikkaa monipuolisesti. Tietotekniikkaan paneutuu monipuolisesti myös Tietotekniikan punainen lanka, 7. luokan tietotekniikkaan suunniteltu kokonainen opintokokonaisuus.

Tutustu MAOLin materiaalipankkiin kokonaisuudessaan.

Jos et ole vielä jäsen, niin nyt on hyvä hetki liittyä. Loppuvuoden jäsenyys 0 euroa. Lue lisää ja liity!