Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Kiitos kuluneesta vuodesta ja kohti vuotta 2023

Kiitos kuluneesta vuodesta ja kohti vuotta 2023

MAOL toivottaa valoa ja iloa vuodenvaihteeseen!

Ensi vuonna on luvassa paljon koulutuksia. Ensimmäisinä kemikaalivaraston vastuuhenkilö -koulutukset (etä 17.1. ja 20.1., Ylöjärvi 9.2., Jyväskylä 23.2.) ja ruotsinkielinen jäsenkoulutus Föreläsning om artificiell intelligens 17.1. Seuraa tiedotusta!

Kuun lopussa tavataan 27.-28.1. Educa-messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Vuonna 2022 elettiin yhä korona-aikaa, mutta MAOLin toiminta oli aktiivista. Etäkoulutusten ohella järjestettiin taas lähikoulutuksia, ja Koulutuspäivät Espoossa järjestettiin kahden etävuoden jälkeen lähitapahtumana. Ensi vuonna Koulutuspäivillä kohdataan Kokkolassa 6.-7.10.!

MAOL teki aktiivisesti edunvalvontatyötä, osallistuen sekä muiden tahojen toimikuntiin että oman edunvalvontatoimikuntansa kautta. Voit lukea MAOLin vuoden 2022 kannanotot täältä.

Jäsen, ovathan tietosi ajan tasalla? Ilmoita jäsenlajin muutoksista (valmistuminen, eläköityminen yms) tai kerhon vaihtamisesta toimistolle maol-toimisto@maol.fi, muut tiedot voit päivittää itse verkkosivuille kirjautumalla. Onhan sähköpostiosoitteesi ajan tasalla, tuleehan jäsenkirje perille joka toinen viikko? Lähetämme jäsenlaskut heti vuodenvaihteen jälkeen, ensisijaisesti sähköpostitse, mikäli jäsen ei vielä ole ottanut käyttöön e-laskutusta eli tilannut laskuja suoraa verkkopankkiinsa.

kynttilä hämärässä havujen seassa, tekstinä jouluntoivotus