Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Kutsu kollega jäseneksi -kampanja

Kutsu kollega jäseneksi -kampanja

Pedagogiset opettajajärjestöt toimivat jäsentensä ja oman oppiaineensa hyväksi. Tätä työtä tehdään näkyväksi MAOLin ja muiden pedagogisten järjestöjen yhteisessä jäsenhankintakampanjassa 27.1.–31.3.

Kampanjaan voi osallistua, vaikka saman aineen kollegaa ei omassa koulussa olisikaan – minkä tahansa kampanjassa mukana olevan järjestön oppiaineen opettaja käy yhtä hyvin. Opettaja, joka houkuttelee kollegansa tämän oman liiton jäseneksi, osallistuu kahden hotellilahjakortin arvontaan. Uusi jäsen saa liittymislahjaksi Finnkinon elokuvalipun. Ilmoittautumisen voi hoitaa kampanjasivulla tai järjestöjen omilla liittymislomakkeilla.

MAOL tarjoaa jäsenilleen koulutusta, materiaalipankin, paikallisesti sekä virkistäytymis- että koulutustapahtumia ja esimerkiksi mahdollisuuden saada mentori tueksi uran alkuvaiheessa tai muutoskohdissa. Viime vuonna avatun mobiilijäsenkortin myötä tulossa on lisää myös henkilökohtaisia etuja, kuten alennuskampanjoita. MAOL on yhtä kuin jäsenensä, ja jäsenmaksut mahdollistavat myös edunvalvonta- ja vaikuttamistyön sekä Dimensio-lehden julkaisemisen. Lisää MAOLin jäseneduista.

Kampanjan sivut: Opejarjestot.fi

Sitaatteja järjestöön kuulumisen eduista ja kuvituskuvissa ihmisiä, patsas, ja jättiruuvimeisseliSitaatteja järjestöön kuulumisen eduista otsikon "Sinun ei tarvitse..." alla

Lue lisää Dimensio-artikkelista ”Tä­tä si­nun ei tar­vit­se teh­dä it­se” – tu­le mu­kaan op­piai­nee­si pe­da­go­gi­seen jär­jes­töön (26.1.2023)