Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Lähetä MAOL-muistosi historiikkia varten

Lähetä MAOL-muistosi historiikkia varten

MAOL ry täyttää 90 vuotta vuonna 2025. On aika kääntää katseet kohti juhlavuotta: edellisestä historiikista on 30 vuotta, ja tarkoitus on koota uusi MAOL-historiikki. Juhlavuosiprojekti alkaa muistitiedon keruulla: jaa nyt MAOL-muistosi!

Jätä MAOL-muistosi tällä lomakkeella 30.9. mennessä: lyyti.in/maolmuistot

Muisto voi olla lyhyt tai pitkä, muoto on täysin vapaa. Aineiston ei tarvitse olla viimeistelty ja valmis, tekstejä voidaan editoida myöhemmin. Voit liittää mukaan myös valokuvia, lehtileikkeitä yms. materiaalia. Toivomme kuulevamme MAOLin historiasta sekä aktiiveilta että rivijäseniltä, niin nykyisiltä kuin entisiltäkin toimijoilta.

Voit käyttää näitä kysymyksiä apuna kun kirjoitat:

  • Milloin aloitit opettajana?
  • Miksi kuulut MAOLiin, miksi olet halunnut olla mukana?
  • Mihin MAOLin toimintaan olet osallistunut?
  • Mikä tapahtuma tai toiminta on erityisesti jäänyt mieleesi?
  • Miten toiminta on muuttunut sinä aikana, kun olet ollut mukana?
  • Mitä saavutuksia MAOL on mielestäsi saanut aikaan?
  • Miten näet MAOLin tulevaisuuden?

Kuulemme mielellämme myös pieniä hauskoja muistoja ja anekdootteja, pienetkin muistelmat ovat tärkeitä!

Tunnetko vanhoja MAOL-toimijoita, jotka eivät enää ehkä ole aktiivisesti mukana? Toivomme, että tätä kutsua välitetään eteenpäin, jotta saamme mahdollisimman paljon aineistoa.

Juhlavuoden ja historiikin suunnittelu käynnistyy toden teolla syksyllä 2023. Suunnitelmat siis tarkentuvat siitä, mihin muotoon MAOL-muistoja ja muuta historia-aineistoa kootaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut osallistumaan syksyllä koottavaan historiikkityöryhmään, voit ottaa yhteyttä maol-toimisto@maol.fi

Pyrimme tallentamaan MAOLin nykyisen toiminnan pääosin sähköisesti. Toivomme siksi saavamme muistotkin sähköisesti, mutta jos haluat lähettää meille tekstisi tai muuta materiaalia postitse, osoitteemme on Veturitallinkuja 5 E, 00520 Helsinki.