Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Ehdota Vuoden matemaattisten aineiden opettajaa 2025

Ehdota Vuoden matemaattisten aineiden opettajaa 2025

Onko sinulla työkaveri, joka ansaitsee mielestäsi ylistyssanoja ja tunnustusta työstään?

Vuoden opettajaksi valitaan opettaja, joka monipuolisella työllään on antanut virikkeitä työyhteisössään ja edistänyt matemaattisten aineiden opetusta koulussa. Ehdota nyt paikalliskerhollesi vuoden matemaattisten aineiden opettajaa. Kerhot lähettävät oman ehdotuksensa MAOLiin 30.6.2024 mennessä. Tarkemmat ohjeet lähetetään 13.5. kerhokirjeessä kerhojen puheenjohtajille ja sihteereille.

Vuoden opettajaksi valitaan MAOLin jäsen, jonka valinnassa kiinnitetään huomiota mm. seuraaviin tekijöihin:

  • verkostoitunut
  • näkyvyys
  • innostava
  • monipuolisella työllään on antanut virikkeitä työyhteisössään
  • edistänyt matemaattisten aineiden opetusta koulussa

Palkinnon suuruus on 5 000 euroa, ja palkinnon lahjoittaa Otavan kirjasäätiö. Vuoden 2025 matemaattisten aineiden opettaja julkaistaan ja palkitaan tämän syksyn Koulutuspäivillä 5.10.2024. Vuoden opettajan valitsee kerhojen esittämien ehdokkaiden joukosta MAOLin hallitus kerhotoimikunnan esityksen pohjalta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä kerhotoimikunnan puheenjohtajaan Ari Myllyviitaan, ari.myllyviita@maol.fi

Tämän vuoden matemaattisten aineiden opettajasta voit lukea lehdistötiedotteesta, suomeksi: Vuoden matemaattisten aineiden opettajaksi 2024 valittu Nina Aspegrén kokeilee uutta ja jakaa ideansa eteenpäin tai ruotsiksi Årets lärare i matematiska ämnen 2024 Nina Aspegrén är ivrig att pröva nytt och att dela med sig av sina idéer.