Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Koulutukset / Digitaalisuus matemaattisissa aineissa

Digitaalisuus matemaattisissa aineissa

Digitaalisuus matemaattisissa aineissa -hanke pureutuu ajankohtaisiin teemoihin sekä teoriassa että käytännönläheisten esimerkkien ja materiaalin jakamisen kautta.

Ensimmäiseksi pohditaan nuorten digitaitoja. Sekä opettajat työssään että myös monet tutkimukset ovat osoittaneet, että nuorten digitaidot vaihtelevat paljon ja kaipaavat myös monipuolistamista. Toisen teeman aiheena ovat matemaattisten aineiden digitaaliset opetusmateriaalit ja välineet, ja miten opettajan on mahdollista hyödyntää niitä opetuksensa eri vaiheissa. Kun nuorten digitaidot monipuolistuvat, myös opettajan on helpompi ottaa käyttöön digitaalisia välineitä opetuksessaan. Kokonaisuuden päättää laadukkaan etäopetuksen teema, jossa pohditaan opiskelijoiden itseohjautuvuutta ja vuorovaikutuksen merkitystä. Edeltävät teemat luovat tilaa myös onnistuneelle etäopetukselle, joka löytänee paikkansa tulevaisuuden koulumaailmassa. 

Mukaan OPH:n rahoittamaan täydennyskoulutukseen ovat tervetulleita kaikki perusopetuksen ja toisen asteen matemaattisten aineiden opettajat.

Syksyn 2022 koulutukset

Joensuu, torstai 10.11. klo 17:00-20:00, Tulliportin normaalikoulu
Tampere, maanantai 14.11.

Ilmoittautuminen Tampereen ja Joensuun koulutuksiin alkaa ma 10.10. klo 9.00.

Koulutuksia järjestetään sekä etäkoulutuksina että lähikoulutuksina ympäri Suomea.

Piirroskuvassa erilaisia tietoteknisiä laitteita sekä OPH rahoittaa logo