Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi

Suoraa Geogebra Materiaaleissa

Suoraa GeoGebra Materiaaleissa

GeoGebra Materiaalit

GeoGebra Materiaalit koostuu GeoGebran käyttäjien jakamasta materiaalista. Tutustutaan GeoGebra Materiaaleissa olevan materiaalin hyödyntämiseen. Julkiset tai linkin avulla jaetut materiaalit ovat käytettävissä ilman kirjautumista, joten opetuskäytössä oppilaat eivät välttämättä tarvitse tunnuksia. Jos taas Materiaaleihin halutaan lisätä omia tuotoksia, pitää sinne kirjautua. Kirjautumista varten Materiaaleihin voi tehdä erilliset tunnukset tai käyttää yleisimpien yhteisöpalveluiden tunnuksia.

Materiaaleihin voi koota työkirjoja, jotka sisältävät GeoGebra-sovelman lisäksi esimerkiksi tehtäviä, videoita tai muita osia. Työkirjoista voi koostaa kirjoja. Sekä kirjoja että työkirjoja voi jakaa katselua tai muokkausta varten linkillä tai ne voivat olla kokonaan julkisia tai yksityisiä.

Suoran yhtälö -kirja

1) Kirjaudu GeoGebra Materiaaleihin. Tutustu sieltä löytyviin valmiisiin työkirjoihin tai kirjoihin.
2) Etsi kirja MAOL – Ohjelmistojen pedagoginen hyödyntäminen -kirja ja kopioi se itsellesi. Kirjan suora linkki on https://ggbm.at/nuuvwkZD.
3) Muokkaa oman kirjasi sisältämät työkirjat sellaisiksi, että oppilaat voivat niiden avulla tutkia, milloin kuvaaja on suora, miten suoran yhtälö vaikuttaa sen kulkuun sekä millainen on esimerkiksi pystysuoran suoran yhtälö. Voit lisätä sinne myös muita työkirjoja.