Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi

MAOL koulutuspäivä järjestetään virtuaalisella tapahtuma-alustalla (Prospectumlive), jonka avulla osallistujalle voidaan tarjota mahdollisimman aito tapahtumakokemus ja sisältö laadukkaasti ja visuaalisesti verkon avulla.  Osallistujan näkökulmasta Prospectumliveen saavutaan verkkoselaimella (www) henkilökohtaisen kirjautumislinkin kautta. Eri ohjelmakanavien ja näytteilleasettajien osaston välillä liikkuminen on alustalla helppoa. Chatin avulla voit kommentoida esityksiä tai keskustella kollegojen ja yritysedustajien kanssa henkilökohtaisesti.

Ohjelmaa on tarjolla peräti kahdeksan kanavaa, joten jokainen löytää varmasti mieleistä seurattavaa koko päiväksi. Lisäksi mielenkiintoisimpiin esityksiin tai näkemättä jääneisiin luentoihin voi palata koko lokakuun ajan, koska suurin osa esityksistä nauhoitetaan ja ne ovat jälkikäteen katsottavissa.

Koulutuspäivien pääpuhujana on keksijä, kirjailija ja futuristi Perttu Pölönen. Hän on koulutukseltaan Sibelius-Akatemiasta valmistunut säveltäjä, mutta perusti ensimmäisen yrityksensä jo nuorena. Perttu on voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun ja opiskellut tulevaisuuden teknologioita Singularity University ajatushautomossa NASAn tutkimuskeskuksessa. Vuonna 2018 huippuyliopisto MIT nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Pertun esikoiskirja Tulevaisuuden lukujärjestys julkaistiin tammikuussa 2020.

Syksy Räsänen on yliopistotutkija Helsingin yliopiston fysiikan osastolla. Hänen tutkimusalansa on kosmologia. Syksy kirjoittaa Ursan sivuilla populaaria blogia Kosmokseen kirjoitettua.

Teollisuusmatematiikan professori Samuli Siltanen on esiintyvä tieteilijä ja suosittu matematiikan popularisoija. Siltasen tutkimusala sovelletussa matematiikassa on käänteiset ongelmat eli inversio-ongelmat.
https://www.youtube.com/channel/UCqLotwIUgACx2xwUTLo8JqA

Tapahtumaa tukee Magnus Ehrnroothin säätiö.

Pääpuhuja Perttu Pölösen on sponsoroinut Mafynetti.

Tapahtuman on toteuttanut MAOL Keski-Suomi ry. yhdessä yhteistyökumppaneiden Keski-Suomen LUMA-keskuksen ja Jyväskylän yliopiston kanssa.