Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Koulutuspäivät, Uusien opettajien ilta ja muut syksyn tapahtumat

Koulutuspäivät, Uusien opettajien ilta ja muut syksyn tapahtumat

Ilmoittaudu nyt MAOLin Kokkolan Koulutuspäiville 7.-8.10.! Ohjelma ja ilmoittautuminen on avattu Koulutuspäivän verkkosivuilla. Työpajoihin mahtuu kuhunkin vain rajallinen määrä osallistujia, ja paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Myös MAOL-junaan paikkoja on vain rajallisesti. Tule mukaan oppimaan uutta ja tapaamaan kollegoita eri puolilta Suomea!

Torstaina 7.9. järjestetään MAOLin ja LUMA-keskus Suomen yhteinen Uusien opettajien ilta. Etäillassa pääset keskustelemaan kokemuksistasi ja kysymään kysymyksiä muilta uusilta opettajilta sekä MAOL-mentoriopettajilta. Etätapahtuma on avoin kaikille LUMA-keskus Suomen ja MAOLin toiminnasta kiinnostuneille, sekä opettajan työssä jo toimiville että opiskelijoille. Ilmoittaudu uusien opettajien iltaan.

MAOLilla on tulossa runsaasti koulutuksia jo alkusyksystä, sekä jäsenkoulutuksia että kaikille avoimia OPH-hankekoulutuksia. Tutustu ajankohtaisiin koulutuksiin tapahtumakalenterissamme.