Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Jäsenyys / Jäsenedut
Opettajaksi opiskeleva:
  • liittymävuoden jäsenyys ilmainen, tarjolla kaikki samat jäsenedut. Seuraavien vuosien jäsenyys 22 euroa/vuosi niin kauan kuin olet päätoiminen opiskelija
  • koulutuspäivän osallistuminen ilmainen
  • Tarvitsetko opinnäytetyön tutkimukseen vastaajia kyselyihin? MAOLin opiskelijajäsenet voivat levittää kyselyitä MAOLin uutiskirjeen kautta.
  • Toimitko opintojen ohessa opettajana? MAOLin kautta voit saada mentorin itsellesi uran alkumetreille
Täydennyskoulutusta

MAOL järjestää jatkuvasti jäsenistölleen täydennyskoulutusta ajankohtaisista aiheista, ja osa koulutuksista on suunnattu vain jäsenillemme. Päätapahtumamme on Koulutuspäivät, joka järjestetään lokakuussa eri kaupunkien välillä vaihdellen. Koulutuspäivistä jäsenet maksavat edullisemman osallistumismaksun (2023 90 e) kuin ulkopuoliset osallistujat.

Tapahtumia

Paikalliskerhot järjestävät tapahtumia ympäri Suomen, sekä lähi- että etätapahtumina. Kerhoilloissa kokoonnutaan yhteen keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja oppimaan uutta – monet kerhot järjestävät vuosittain keskustelutilaisuuksia esimerkiksi ylioppilaskokeiden sisällöistä. Kerhojen toiminta on jäsentensä näköistä. Tutustu tapahtumakalenteriimme.

Materiaalipankki

MAOLin verkkosivuilla on tarjolla paljon materiaalia matemaattisten aineiden opetuksen tueksi. Osa materiaaleista on kaikille avoimia, mutta osa vain jäsentemme käytössä. Materiaalipankki.

Mobiilijäsenkortti

Osoitteesta mobiili.maol.fi/ löydät mobiilijäsenkortin, jonne on koottu kaikki ajankohtaiset MAOL-asiat ja MAOLin jäsenedut. Vain kortin kautta saatavissa esimerkiksi Tiede-lehden tilaus -40 % alennuksella sekä alennus Viking Linen matkoista.

Mentoritoiminta

Haluatko uutta näkökulmaa työhösi? Kaipaatko kokeneemman kollegan neuvoja tai tukea? MAOLin kautta voit saada mentorin itsellesi. Mentorointi on tukea ja ohjausta, jota kokeneempi työntekijä antaa työuransa alussa olevalle työtoverille tai kollegalle. MAOLin 2020 alkaneen mentoritoiminnan tarkoituksena on tukea erityisesti uran alkuvaiheessa olevia opettajia. Lue lisää mentoritoiminnasta.

Juhlarahasto opettajien osaamisen tukemiseen

MAOL jakaa vuosittain jäsenilleen apurahoja ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Apurahoja on myönnetty mm. matka-apurahoiksi kansainvälisiin kongresseihin sekä kotimaassa pidettäviin kesäkursseihin. Haku järjestetään kevätkaudella ja siitä tiedotetaan tarkemmin jäsenistölle uutiskirjeessä.

Jäsenkirje

MAOL tiedottaa jäsenilleen noin kahden viikon välein ilmestyvällä sähköposti-uutiskirjeellä. Sen kautta saat aina ensimmäisenä tiedon MAOLin tapahtumista ja ajankohtaisasioista.

MFKA-Kustannuksen tarjoamat edut

MFKA-Kustannus haluaa tukea MAOLin jäseniä laadukkaan opetusmateriaalin hankinnassa tarjoamalla -15% alennuksen MFKA:n verkkokaupan tuotteista (ei sisällä kokeita eikä MAOL²-lisenssejä). Lisäksi MFKA:n 2021 avattu matemaattisiin aineisiin tarkoitetun MAOL²-oppimisympäristön opettajalisenssi on ilmainen MAOLin jäsenille.

Suosittele jäseneksi liittymistä tuttavalle, saat lahjan

Suosittelija palkitaan MAOLille kustomoidulla Jokipiin keittiöpyyhkeellä, kunhan uusi jäsen on normaalin jäsenmaksun maksava jäsen. Muista mainita suosittelijan nimi jäsenhakemuksessa. Suosittelijoiden lahjat postitetaan keskitetysti kaksi kertaa vuodessa.


Lue lisää MAOLin jäsenyydestä


Liity jäseneksi