Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ilmoittajalle
Jäsenkirje

MAOL lähettää jäsenistölleen 1-2 viikon välein uutiskirjeen, jolla tiedotetaan ajankohtaisista asioista. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ja kaupallisille toimijoille mahdollisuuden ostaa ilmoitustilaa uutiskirjeestämme. Tiedustelut ja varaukset maol-toimisto@maol.fi

Tarvitsetko opinnäytetyön tutkimukseen vastaajia kyselyihin? MAOLin opiskelijajäsenet voivat levittää kyselyitä MAOLin uutiskirjeen kautta. Ole yhteydessä toimistoomme maol-toimisto@maol.fi.

Toivomme uutiskirjeeseen tulevat ilmoitukset niin, että kuva ja teksti ovat erikseen, jolloin tekstin maksimipituus 450 merkkiä välilyönteineen. Kuva sopii mukaan parhaiten tekstin rinnalle pystymuotoisena, 270 x 360 pikseliä, .jpg tai vastaava yleinen kuvatiedostomuoto. Myös muunmuotoisesta mainoksesta voidaan keskustella. Hinta yhdelle uutiskirjemainokselle on 500 euroa. Mainostamalla sekä jäsenkirjeessä että Dimensiossa mainokset saa edulliseen pakettihintaan.

Uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti torstaisin. Uutiskirjeeseen haluttu materiaali tulee toimittaa sähköpostitse viimeistään kaksi päivää ennen uutiskirjeen ilmestymispäivämäärää, eli saman viikon tiistaina.

Dimensio

MAOLin julkaisemassa Dimensio-verkkolehdessä on tarjolla erikokoisia mainospaikkoja. Dimensiolla on lukijoita kuukausittain yli 2 800. Dimension mediakortti ja ilmoitustilan myynti.