Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Jäsenyys

MAOL ry on matemaattisten aineiden opettajien ja opettajaopiskelijoiden liitto. Jokainen matemaattisten aineiden opetuksesta kiinnostunut voi liittyä jäseneksi. Parhaiten pääset vaikuttamaan liittymällä jäseneksi ja osallistumalla paikalliskerhojen toimintaan.

Liitto toimii tärkeänä matemaattis-luonnontieteellisten aineiden kulttuurin puolestapuhujana. Se on ainoa toimija, joka valvoo yksinomaan matemaattis-luonnontieteellisten aineiden etuja. Koska MAOLin jäsenet ovat kentällä toimivia opettajia, tiedetään mitä ruohonjuuritasolla tapahtuu kouluissa ja opetuksessa. Jäsenet saavat ensimmäisenä ajankohtaista tietoa.

MAOLilla on maine luotettavana ja vaikutusvaltaisena järjestönä valtakunnallisella tasolla. Yhteisöllisyys, tiedon jakaminen ja pedagoginen edunvalvonta ovat kolme tärkeää jäsenyyden mukana tulevaa etua. Näiden lisäksi toiminnan ytimessä ovat koulutukset, jotka tarjoavat opettajien ammattitaidon kehittämisen lisäksi tilaisuuden vertaistukeen ja verkostoitumiseen.

Paikalliskerhojen kautta pääset tutustumaan kollegoihin ja saat heiltä tärkeää vertaistukea. Erilaiset opetusmenetelmät ja ideat syntyvät ja siirtyvät eteenpäin hyvässä hengessä. MAOLilla on hyvän maineensa ja kokonsa ansiosta voimaa neuvotteluissa arjen työolojen helpottamiseen. Liitto on aktiivisesti mukana suurissa koulutukseen liittyvissä muutoksissa pitämässä matemaattisten aineiden puolta.

Aineopettajaliiton logo

MAOL on Aineopettajaliitto AOL ry:n jäsen yhdessä muiden pedagogisten aineenopettajajärjestöjen kanssa. AOL ajaa aineenopettajien asioita sekä järjestää vuosittain seminaareja jäsenliittojensa jäsenille. MAOL ry:n jäsenet ovat myös AOL:n jäseniä.


Lue MAOLin jäseneduista täältä


Liity jäseneksi


JÄSENMAKSUT 1.1.-31.12.2023
  • Normaali jäsen 85 €
  • Alennettu jäsenmaksu 55 €
  • Eläkeläinen 39 €
  • Opiskelija (päätoiminen) 22 €
    • liittymisvuosi ilmainen

Liity nyt ilmaiseksi! Marras-joulukuussa liittyvien uusien jäsenten ei tarvitse maksaa jäsenmaksua liittymisvuodeltaan. Ensimmäinen jäsenmaksu tulee siten maksettavaksi vasta tammikuussa 2024.

Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.


Jäsen, pidä tietosi ajan tasalla!

Mikäli haluat vaihtaa kerhosta toiseen, muuttaa jäsenlajiasi tai lopettaa jäsenyytesi, ota yhteyttä toimistoon maol-toimisto@maol.fi tai puh. 050 436 6320. Muut tietosi voit päivittää itse kirjautumalla sisään sivustolle ja kaksoisklikkaamalla jäsenvalikon Jäsentietoni-kohtaa. Katuosoitteen muutokset saamme suoraa Postin osoitteenmuutospalvelusta, ellet ole erikseen kieltänyt tätä, eli muutosta ei pääsääntöisesti tarvitse ilmoittaa meille erikseen.

Suosittele jäseneksi liittymistä tuttavalle, saat lahjan

Suosittelija palkitaan MAOLille kustomoidulla Jokipiin keittiöpyyhkeellä, kunhan uusi jäsen on normaalin jäsenmaksun maksava jäsen. Muista mainita suosittelijan nimi jäsenhakemuksessa. Suosittelijoiden lahjat postitetaan keskitetysti kaksi kertaa vuodessa.


Pedagogisten opettajajärjestöjen yhteisellä kampanjasivulla opejarjestot.fi lisää syitä kuulua pedagogiseen järjestöön

Liity mukaan MAOLiin: maolilaiset kertovat omia syitään kuulua liittoon: