Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Syysliittokokouksen 2023 kuulumisia

Syysliittokokouksen 2023 kuulumisia

Viikonloppuna pidetyssä MAOL ry:n syysliittokokouksessa hyväksyttiin liiton toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2024. Hallitukseen valittiin jatkokaudelle 1. varapuheenjohtaja Martta Hakamies, 3. varapuheenjohtaja Tuomo Riekkinen ja hallituksen jäsen Jan-Anders Salenius. Lisäksi valittiin neljä varajäsentä hallitukseen.

Liittokokousviikonlopussa keskusteltiin myös liiton kilpailutoiminnasta, paikalliskerhotoiminnasta ja muista ajankohtaisista asioista sekä osallistuttiin tekoälyaiheiseen työpajaan. Halukkaat ehtivät kokouksen ja illallisen välissä myös tutustua MAOLin uuteen toimistoon Pasilan vanhoilla veturitalleilla. Voit lukea lisää liittokokouksesta Dimensiossa: MAO­Lin liit­to­ko­kous 2023: Kil­pai­lu­toi­min­nan ra­hoi­tus ja jä­sen­mak­sun nos­to he­rät­ti­vät kes­kus­te­lua

Kokous pidettiin Helsingissä Hotel Arthurissa, ja paikalla kokouksessa oli edustajia 15 MAOLin paikalliskerhosta.

liittokokousväki istuu salissa