Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Tekoälystä tukiälyyn -seminaari 12.6. Tampereella ja etänä

Tekoälystä tukiälyyn -seminaari 12.6. Tampereella ja etänä

Tervetuloa MAOLin Tekoälystä tukiälyyn: Kohti vastuullista oppimista -seminaariin keskiviikkona 12.6. Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä Tampereella (Paidia-tapahtumatila Nokia Arenalla, Kansikatu 3) sekä etänä striimin kautta. Mukaan voi tulla koko päiväksi tai lyhemmäksi aikaa.

Kaikille matemaattisten aineiden opetuksesta kiinnostuneille avoimessa MAOLin seminaarissa kuullaan päivän mittaan monipuolisia keskusteluja ja asiantuntijapuheenvuoroja tekoälystä koulumaailmassa. Tilaisuudessa puheenvuoron saavat mm. Opetushallituksen Jarkko Niiranen, yrittäjä Peter Vesterbacka sekä Ville Tilvis, matematiikan opettaja ja matematiikan valtakunnallisen kehittämistehtävä Harpin koordinaattori. Videohaastattelussa norjalaiset lukiolaiset Iris Cordelia Dahl BettenIna Christensen Våga ja Karen Marie Funding Lyster, joiden startup-yritys M.A.I. Learning UB:n kouluttaa käyttämään tekoälyä osana koulutyöskentelyä. Keskusteluja vetää toimittaja Jan Erola.

Illalla tarjolla MAOL-Pirkanmaan kerhon isännöimä rento illanvietto.

Lue lisää ja ilmoittaudu maksuttomaan tapahtumaan

kuvassa teksti Tekoälystä tukiälyyn, kohti vastuullista oppimista. Kuvituksessa ihmishahmo ja neuroverkkoja