Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / MAOL-Espoo ry

MAOL-Espoo ry

Tervetuloa MAOL-Espoo ry:n kotisivuille!

Ilmoitamme täällä mm. tulevista tapahtumista. Lisäksi lähetämme ilmoitukset kerhokirjeinä jäsenrekisteriohjelman kautta. Varmista siis, että sähköpostiosoitteesi on ajantasalla!

Seuraa meitä nyt myös Instagramissa!

Maol-Espoo löytyy nyt myös Instagramista. Löydät meidät nimellä @maolespoo

 

ESITTELY

MAOL-Espoo on Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella toimiva Matemaattisten Aineiden Opettajien Liiton MAOL ry:n (www.maol.fi) paikalliskerho. Kerhossa on jäsenenä noin 160 opettajaa.

Jäsentietojen käsittely:
MAOL-Espoo ry käsittelee jäsenrekisteritietoja vain Membook-yhteisön sisällä. Tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle tai käytetä mihinkään muuhun käyttöön.
MAOL ry ja MAOL ry:n alaiset kerhot käyttävät pääosin samaa rekisteriselostetta jäsenrekisterinsä osalta. MAOL-Espoo ry on tehnyt MAOL ry:n rekisteriselosteeseen tarvittavat lisäykset. Löydätte MAOL-Espoo ry:n rekisteriselosteen seuraavasta linkistä: http://51.fi/rekisteriseloste2019 .

HALLITUS 2020-2021

Anu Penttilä, Otaniemen lukio (puheenjohtaja)
Mika Jurvanen, Tiistilän koulu (varapuheenjohtaja)
Suvi Tormonen, Haukilahden koulu (sihteeri)
Iina Jokinen, (rahastonhoitaja)
Hannu Mäkiö, Kauniaisten lukio (tiedottaja)
Sissi Kangasniemi, Espoon yhteislyseon lukio (some- ja verkkosivuvastaava)

Puheenjohtaja
Anu Penttilä
anu.penttila(at)espoo.fi

Sihteeri
Suvi Tormonen
suvi.tormonen(at)hotmail.com

Kerhon sähköpostiosoite: espoo@maol.fi

MAOL-Espoon uusi hallitus

MAOL-Espoo sai uuden hallituksen. Suuret kiitokset Johannalle ja Piialle kuluneista vuosista! Hannu Mäkiö Kauniaisten lukiosta uutena hallituslaisena.

Muista lukea Dimensiota

MAOLin sähköinen julkaisu Dimensio on luettavissa osoitteessa www.dimensiolehti.fi. Lehdestä löytyvät ajankohtaisimmat jutut ja vinkit matemaattisten aineiden opetukseen.

VUODEN MATEMAATTISTEN AINEIDEN OPETTAJA

Anu Penttilä

Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry valitsi Anu Penttilän Otaniemen lukiosta vuoden matemaattisten aineiden opettajaksi. Onnea Anulle.

 

TAPAHTUMAT

 

MAOL-ESPOON ETÄPIKKUJOULUT

11.12  järjestetään MAOL-Espoon etäpikkujoulut! Klo 18.00! Linkki Meettiin kerhokirjeessä!

LUMATIKKA –

Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma

Alkuvuonna alkavasta matematiikan opetuksen täydennyskoulutusohjelmasta. Koulutus toteutetaan verkossa suomeksi ja ruotsiksi, ja se on osallistujille maksuton. Kohderyhmänä varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajat. Koulutusohjelmassa tuetaan opettajia kehittämään omaa opetusta ja havaitsemaan tutkivan opetuksen merkityksen työyhteisön voimavarana. Kokonaisuuden tavoitteena on kasvattaa matikkainnostusta kaikilla opetusasteilla sekä lisätä vuoropuhelua eri asteiden opettajien välillä. Lisää tietoja: https://lumatikka.luma.fi/

NELJÄN TIETEEN KISAT

https://maol.fi/neljan-tieteen-kisat/

Loppukilpailut
Matematiikka-, fysiikka- ja kemiakilpailujen loppukilpailut pe-la 22.-23.1.2021
Tietotekniikan loppukilpailu la 23.1.2021

Joustavaan matematiikkaan -täydennyskoulutusohjelman kurssille
Joustavan matemaattisen ajattelun tukeminen yläkoulussa (6 op).

Tervetuloa mukaan Joustavaan matematiikkaan -täydennyskoulutusohjelman kurssille
Joustavan matemaattisen ajattelun tukeminen yläkoulussa (6 op). Kurssialueen ensimmäinen osa on nyt auki, joten luethan alla olevat ohjeet huolellisesti, niin pääset sujuvasti alkuun kurssilla.
Kurssin suorittaminen
Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina ViLLE-oppimisympäristössä. Kurssin loput osiot aukeavat kahden viikon päästä. Kurssin tehtävät koostuvat oppilaiden kanssa suoritettavista käytännön harjoitteista, pienistä kirjallisista tehtävistä, itsenäisistä pohdintatehtävistä sekä kurssialueella käytävistä keskusteluista. Kurssi on suoritettavissa 1.10.2020 –30.4.2021.
Jälki-ilmoittautuminen

Kurssille on mahdollista jälki-ilmoittautua 1.2.2021 asti ja ottaa muut kiinni. Kurssiin on hyvä varata aikaa noin 38 tuntia + opetuksessa tapahtuvat kokeilut. Ehdit siis vielä vinkata koulutuksesta kollegallesi – kurssin suorittaminen yhdessä on hauskempaa! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: www.flexibility.fi/ylakoulun-kurssit/ylakoulun-osuus/

 

Abinetti-koulutuspäivä 28.10.2020

Kokoonnumme tilanteen salliessa keskiviikkona 28.10.2020 klo 18-21 tutustumaan uuteen Abinetin oppimisympäristöön. Tarjolla on vinkkejä ja opastusta liittyen Abinetin lukion kertauskursseihin. Osallistu tilaisuuteen on etänä ja etäyhteys ilmoitetaan myöhemmin.
Ilmoittautumista jatkettu https://forms.gle/nfWtuGwPb4UyayCu5

Tukimateriaalia LOPS-työhön

MAOL on tehnyt yhdessä Opetushallituksen kanssa tukimateriaaleja paikallisen LOPS-työn tueksi. Materiaaleissa avataan perusteissa annettujen ainekohtaisia sisältöjä ja laaja-alaista osaamista. Sisältöjä käsittelevät materiaalit löytyvät sekä suomeksi että ruotsiksi MAOLin sivujen Materiaalit-osiossa ja kemian laaja-alaisen osaamisen tukimateriaali löytyy täältä.

+ LUMATIKKA-täydennyskoulutuksen syksyn verkkokursseille voi vielä ilmoittautua.

Maksuton verkkokoulutus innostavaan matematiikan opetukseen 31.8.-29.11.2020. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyy sähköpostista.