Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Kerhot / MAOL-Espoo ry

MAOL-Espoo ry

Tervetuloa MAOL-Espoo ry:n kotisivuille!

Ilmoitamme täällä mm. tulevista tapahtumista. Lisäksi lähetämme ilmoitukset kerhokirjeinä jäsenrekisteriohjelman kautta. Varmista siis, että sähköpostiosoitteesi on ajantasalla!

Seuraa meitä nyt myös Instagramissa!

Maol Espoo löytyy nyt myös Instagramista. Löydät meidät nimellä @maolespoo

 

ESITTELY

MAOL-Espoo on Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella toimiva Matemaattisten Aineiden Opettajien Liiton MAOL ry:n (www.maol.fi) paikalliskerho. Kerhossa on jäsenenä noin 160 opettajaa.

Jäsentietojen käsittely:
MAOL-Espoo ry käsittelee jäsenrekisteritietoja vain Membook-yhteisön sisällä. Tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle tai käytetä mihinkään muuhun käyttöön.
MAOL ry ja MAOL ry:n alaiset kerhot käyttävät pääosin samaa rekisteriselostetta jäsenrekisterinsä osalta. MAOL-Espoo ry on tehnyt MAOL ry:n rekisteriselosteeseen tarvittavat lisäykset. Löydätte MAOL-Espoo ry:n rekisteriselosteen seuraavasta linkistä: http://51.fi/rekisteriseloste2019 .

HALLITUS 2019-2020

Anu Penttilä, Otaniemen lukio (puheenjohtaja)
Mika Jurvanen, Tiistilän koulu (varapuheenjohtaja)
Suvi Tormonen, Nöykkiön koulu (sihteeri)
Iina Jokinen, Tapiolan lukio (rahastonhoitaja)
Johanna Nygård, Kaitaan koulu ja Piia Pelander, Vanttilan koulu (tiedottajat)
Sissi Kangasniemi, Espoon yhteislyseon lukio (some- ja verkkosivuvastaava)

Puheenjohtaja
Anu Penttilä
anu.penttila(at)espoo.fi

Sihteeri
Suvi Tormonen
suvi.tormonen(at)hotmail.com

Kerhon sähköpostiosoite: espoo@maol.fi

150 kysymystä alkuaineista ja jaksollisesta järjestelmästä -peli MAOLin jäsenetuna

Kemian opetukseen suunniteltu peli on nyt MAOLin jäsenten tulostettavissa jäsensivuilta.

Muista lukea Dimensiota

MAOLin sähköinen julkaisu Dimensio on luettavissa osoitteessa www.dimensiolehti.fi. Lehdestä löytyvät ajankohtaisimmat jutut ja vinkit matemaattisten aineiden opetukseen.

LAUANTAINA 29.2.2020

Sähköiset työvälineet lukion matematiikan, fysiikan ja kemian opinnoissa

Maksuton koulutus järjestetään yhteistyössä MAOL ry:n kanssa Tapiolan lukiossa (Opintie 1) klo 9.30-16.00.
Koulutuksessa kehitetään opettajien teknistä ja pedagogista osaamista sähköisten työvälineiden käytössä. Keskeisiä sisältöjä ovat sähköiset oppimisympäristöt, opinnoissa käytettävät ohjelmistot ja sähköinen arviointi.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://maol.fi/koulutus/sahkoiset-tyovalineet-lukion-matematiikan-fysiikan-ja-kemian-opinnoissa/

 

KESKIVIIKKONA 18.3.2020

Pedagoginen kahvila

Tervetuloa pedagogiseen kahvilaan Tiistilän kouluun (Tiistilänkuja 4) 18.3. klo 17.00!

Pienenä twistinä tämänkertainen pedagoginen kahvilamme on kuitenkin enemmänkin pedagoginen viinitupa/pakohuone, sillä tarjolla on todellakin viinejä ja niiden kaveriksi sopivia pikkusyötäviä. Lisäksi saamme opastusta yksinkertaisten pakohuonemallien ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen, ja pääsemme kokeilemaan joitakin valmiita pelejä.

Arjesta pakenemisen ohessa keskustelemme vapaamuotoisesti mm. perusopetuksen OPS:n kipukohdista. Tuo omat ajatuksesi ja kysymyksesi mukanasi yhteiseen pohdintaan.

Vaikka yksi siivu illasta onkin varattu perusopetusaiheille, kaikki jäsenemme ovat lämpimästi tervetulleita. Puheenaiheita riittää varmasti koulumuotoon katsomatta!

Osallistujilta kerätään paikan päällä 5 euron osallistumismaksu. Varaathan mukaasi tasarahan.

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 15.3.: https://forms.gle/3PxW6a3CKHmeKZb36

MAOL kouluttaa

Yksilöllinen oppiminen matemaattisissa aineissa
Ammatillisen koulutuksen matemaattisten aineiden opettajille suunnatussa koulutuksessa pyritään vastaamaan koulutusuudistuksen tuomiin haasteisiin. Koulutuksen sisältöjä ovat mm. ammattialakohtainen osaaminen, aiemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen sekä käänteinen opettaminen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

MAHTAVAA MATEMATIIKKAA – PÄIVÄ 5.11.2020

Ensi vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa valtakunnallinen matematiikka-aiheinen teemapäivä. Tavoitteena on innostaa lapsia, nuoria ja perheitä matematiikan pariin samaan aikaan eri paikkakunnilla. Mukana Innokas-verkosto, Insinööriliitto, SciFest, LUMA-verkosto, Harppi-hanke, TFiF, Kehittämiskeskus Opinkirjo.