Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Kerhot / MAOL-Espoo ry

MAOL-Espoo ry

Tervetuloa MAOL-Espoo ry:n kotisivuille!

Ilmoitamme täällä mm. tulevista tapahtumista. Lisäksi lähetämme ilmoitukset kerhokirjeinä jäsenrekisteriohjelman kautta. Varmista siis, että sähköpostiosoitteesi on ajantasalla!

Seuraa meitä nyt myös Instagramissa!

Maol-Espoo löytyy nyt myös Instagramista. Löydät meidät nimellä @maolespoo

 

ESITTELY

MAOL-Espoo on Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella toimiva Matemaattisten Aineiden Opettajien Liiton MAOL ry:n (www.maol.fi) paikalliskerho. Kerhossa on jäsenenä noin 160 opettajaa.

Jäsentietojen käsittely:
MAOL-Espoo ry käsittelee jäsenrekisteritietoja vain Membook-yhteisön sisällä. Tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle tai käytetä mihinkään muuhun käyttöön.
MAOL ry ja MAOL ry:n alaiset kerhot käyttävät pääosin samaa rekisteriselostetta jäsenrekisterinsä osalta. MAOL-Espoo ry on tehnyt MAOL ry:n rekisteriselosteeseen tarvittavat lisäykset. Löydätte MAOL-Espoo ry:n rekisteriselosteen seuraavasta linkistä: http://51.fi/rekisteriseloste2019 .

HALLITUS 2021-2022

Anu Penttilä, Otaniemen lukio (puheenjohtaja)
Iina Ilmola, Meilahden yläaste (rahastonhoitaja)
Antti Tuohilampi, Haukilahden koulu (verkkosivuvastaava)
Tiina Valkonen, Kaitaan lukio (sihteeri)
Lauri Hellsten, Espoon yhteislyseo (varapuheenjohtaja)
Marika Suutarinen, Olarin koulu (somevastaava)
Sissi Kangasniemi, Espoon yhteislyseo (tiedottaja)

Puheenjohtaja
Anu Penttilä
anu.penttila(at)opetus.espoo.fi

Sihteeri
Tiina Valkonen
tiina.valkonen(at)opetus.espoo.fi

Kerhon sähköpostiosoite: espoo@maol.fi

MISSION POSSIBLE – KOEPANKKI MAOL:N JÄSENILLE

MAOL ry:n vuoden 2021 yhtenä painopisteenä on yhteistyö.

Tehdään yhdessä koepankkia yläkoulun matematiikkaan.

Kerho on tekemässä koetehtäviä aiheena potenssikoe+polynomikoe.  Haluatko osallistua? Ota yhteyttä kerhomme puheenjohtajaan Anu Penttilään: anu.penttila@espoo.fi

https://maol.fi/materiaalit/koepankki/ (jäsenten sivulla)

Muista lukea Dimensiota

MAOLin sähköinen julkaisu Dimensio on luettavissa osoitteessa www.dimensiolehti.fi. Lehdestä löytyvät ajankohtaisimmat jutut ja vinkit matemaattisten aineiden opetukseen.

TAPAHTUMAT

 

LUMATIKKA –

Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma

Alkuvuonna alkavasta matematiikan opetuksen täydennyskoulutusohjelmasta. Koulutus toteutetaan verkossa suomeksi ja ruotsiksi, ja se on osallistujille maksuton. Kohderyhmänä varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajat. Koulutusohjelmassa tuetaan opettajia kehittämään omaa opetusta ja havaitsemaan tutkivan opetuksen merkityksen työyhteisön voimavarana. Kokonaisuuden tavoitteena on kasvattaa matikkainnostusta kaikilla opetusasteilla sekä lisätä vuoropuhelua eri asteiden opettajien välillä. Lisää tietoja: https://lumatikka.luma.fi/

MUUTA

Tukimateriaalia LOPS-työhön

MAOL on tehnyt yhdessä Opetushallituksen kanssa tukimateriaaleja paikallisen LOPS-työn tueksi. Materiaaleissa avataan perusteissa annettujen ainekohtaisia sisältöjä ja laaja-alaista osaamista. Sisältöjä käsittelevät materiaalit löytyvät sekä suomeksi että ruotsiksi MAOLin sivujen Materiaalit-osiossa ja kemian laaja-alaisen osaamisen tukimateriaali löytyy täältä.