Close menu
Close menu

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Kerhot / MAOL-Espoo ry

MAOL-Espoo ry

Tervetuloa MAOL-Espoo ry:n uusille kotisivuille!

Ilmoitamme täällä mm. tulevista tapahtumista. Lisäksi lähetämme ilmoitukset kerhokirjeinä jäsenrekisteriohjelman kautta. Varmista siis, että sähköpostiosoitteesi on ajantasalla!

ESITTELY

MAOL-Espoo on Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella toimiva Matemaattisten Aineiden Opettajien Liiton MAOL ry:n (www.maol.fi) paikalliskerho. Kerhossa on jäsenenä noin 160 opettajaa.

Jäsentietojen käsittely:
MAOL-Espoo ry käsittelee jäsenrekisteritietoja vain Membook-yhteisön sisällä. Tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle tai käytetä mihinkään muuhun käyttöön.
MAOL ry ja MAOL ry:n alaiset kerhot käyttävät pääosin samaa rekisteriselostetta jäsenrekisterinsä osalta. MAOL-Espoo ry on tehnyt MAOL ry:n rekisteriselosteeseen tarvittavat lisäykset. Löydätte MAOL-Espoo ry:n rekisteriselosteen seuraavasta linkistä: http://51.fi/cVr .

HALLITUS 2018-19

Johanna Nygård, Kaitaan koulu (puheenjohtaja)
Anu Penttilä, Olarin lukio (varapuheenjohtaja, lukiovastaava)
Suvi Tormonen, Nöykkiön koulu (sihteeri)
Maria Kivikoski, Ruusutorpan koulu (rahastonhoitaja)
Anni Närvänen, Tapiolan koulu (tiedottaja)
Piia Pelander, Vanttilan koulu (kronikoitsija)

Puheenjohtaja
Johanna Nygård
johanna.nygard(at)eduespoo.fi
040 7460 228

Sihteeri
Suvi Tormonen
suvi.tormonen(at)hotmail.com

ILLALLISRISTEILY KESKIVIIKKONA 21.8.2019 – ILMOITTAUDU NYT

Tervetuloa mukaan lukuvuoden aloitusristeilylle! Illallisristeily Royal Linen aluksella lähtee Helsingin kauppatorilta klo 18.00. Länsisaaristoon Espoon vesille suuntautuvan matkan kesto on 2,5 tuntia. Nautimme risteilyn aikana hyvästä ruoasta salakuljettajan illallispöydästä. Ilmoittaudu viimeistään 8.8.2019. Ilmoittautumislinkki kerhokirjeessä. Illallisristeilyn jäsenhinta on vain 25 €, maksuohjeet löytyvät kerhokirjeestä.

 

 

KEMIAN TYÖPAJA TAPIOLAN KOULULLA TIISTAINA 13.8.2019

Aloitamme kerhoillan klo 17.30. Osoite: Opintie 1, luokka B5.

Tule suunnittelemaan omaa kemian opetustasi yhdessä kollegoiden kanssa matalan kynnyksen työpajaan!
Tuo omia ajatuksiasi sekä vinkkejäsi ja ota vapaasti käyttöön muiden ideoita. Aloitamme suunnittelun 9.luokan orgaanisesta kemiasta ja jos paikalla on lukion opettajia, niin myös lukion kemian kursseja voi työstää tässä pajassa. Jatkamme pajailtojen pitämistä myöhemmin myös muista sisällöistä.

Ilmoittautumislinkki kerhokirjeessä.