Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / MAOLin suunnitteluseminaari

MAOLin suunnitteluseminaari

MAOLin hallitus ja toimisto kokoontuivat elokuun puolessa välissä suunnittelemaan MAOLin toimintaa syksylle ja tulevalle vuodelle. Tällä kertaa suunnitteluseminaari järjestettiin etänä.

MAOLin syyskoulutuspäivä järjestetään virtuaalisesti lokakuun alussa. Syksyn aikana päästään kouluttautumisen lisäksi kilpailemaan neljän tieteen kisojen tiimoilta. Matematiikan aseman vahvistaminen on ollut yksi vuoden kärkihankkeista , johon liittyen järjestetään marraskuussa Mahtavaaa matematiikkaa teemapäivä. Teemapäivään liittyen MAOL tulee julkaisemaan syksyn aikana matematiikka-aiheisia pajoja vapaasti koulujen käyttöön sekä paikallisjärjestöt järjestävät erilaista toimintaa alueillaan.

Ensi vuonna juhlitaan MFKA:n 40-vuotista taivalta! Seminaarissa esiteltiin myös MFKA:N uutta hanketta nimeltä MAOL toiseen. MAOL toiseen -alusta tulee korvaamaan läksyvihkon ja alusta tuo mukanaan myös paljon muita toiminnallisuuksia.