Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / MAOL ry:n kevätliittokokous pidettiin 20.4.2024

MAOL ry:n kevätliittokokous pidettiin 20.4.2024

MAOL ry:n kevätliittokokous pidettiin lauantaina 20.4. etäkokouksena. Kokouksessa käytiin läpi ja hyväksyttiin viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös.

Kokouksen aluksi puheenjohtajisto esitteli ajankohtaisia asioita. Puhetta oli mm. Aineopettajaliitto AOL:n tarjonnasta, kuten syksyllä tulossa olevasta seminaarista, tämän vuoden MAOL-jäsenkoulutuksista (tulevat tapahtumat kalenterissa) sekä tulossa olevasta 2025 juhlavuodesta. Liittokokouksessa avattiin myös kerhoille suunnattu MAOL-boolikilpailu:

Lisäksi kutsuttiin vastaamaan MAOLin lukiotoimikunnan kyselyihin. joiden tarkoituksena on saada tietoa matematiikan, fysiikan ja kemian kevään ylioppilaskirjoituksista opettajien näkökulmasta. Kyselyiden tulokset välitetään YTL:lle. MAOLin tavoitteena on, että kyselyiden kautta YTL saa tärkeää tietoa opettajien näkemyksistä ja voi halutessaan hyödyntää kyselyn tuloksia ylioppilaskirjoitusten kehittämistyössä.

Kyselyt toteutetaan nimettöminä ja vastaamiseen kuluu n. 5-10 minuuttia. Linkit kunkin aineen kyselyihin:

Pöydällä useita tietokoneita, kaksi henkilöä kumpikin oman tietokoneensa edessä

Etäkokouksen johtopaikkana toimi MAOL ry:n toimisto. Kuvassa MFKA-Kustannuksen toimitusjohtaja Jasmin Välimäki sekä kokouksen puheenjohtajana toiminut Helsingin kerhon kokousedustaja Jani Rämäkkö.