Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Päässälaskukilpailu 7. luokkalaisille ja Mahtavaa matematiikkaa 4.11.

Päässälaskukilpailu 7. luokkalaisille ja Mahtavaa matematiikkaa 4.11.

MAOL ry järjestää valtakunnallisen päässälaskukilpailun kaikille 7. luokkalaisille osana Mahtavaa matematiikkaa -teemapäivää. Kilpailu on kaksivaiheinen: ensimmäisessä vaiheessa opettaja pitää alkukarsinnan omassa luokassaan Mahtavaa matematiikkaa -päivänä 4.11.2021, jolloin valitaan luokan paras päässälaskija. Luokan parhaat voivat osallistua 25.11.2021 järjestettävään päässälaskukilpailun loppukilpailuun, joka järjestetään sähköisesti MAOLin verkkosivuilla.

Opettaja, ilmoita nyt luokkasi mukaan päässälaskukilpailuun tällä lomakkeella!

Lue tarkemmat tiedot Päässälaskukilpailun sivuilta.

Mikä Mahtavaa matematiikkaa?

Mahtavaa matematiikkaa 4.11.2021 on toista kertaa järjestettävä teemapäivä, joka muistuttaa siitä, miten monessa matematiikka on mukana. Matematiikka on kaunista, se on jännää, se on hauskaa ja usein myös hyödyllistä. Mahtavaa matematiikkaa nostaa esiin matematiikan hauskan ja leikkisän puolen. Tutustu teemapäivän kaikille avoimiin materiaaleihin ja tapahtumiin Mahtavaa matematiikkaa -sivustolla. Tekniikan Akateemisten koordinoimassa teemapäivässä ovat mukana MAOLin lisäksi monet muut matematiikkaa ja luonnontieteitä edistävät suomalaiset toimijat.

Kuva helmitaulusta ja teksti Valtakunnallinen päässälaskukilpailu 7. luokkalaisille syksyllä 2021