Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Kevätliittokokous järjestettiin 23.4.

Kevätliittokokous järjestettiin 23.4.

Lauantaina 23.4. järjestettiin MAOL ry:n kevätliittokokous etäkokouksena. Tukikohtana etäkokoukselle toimi MAOLin toimisto Pasilassa. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös. Sääntömääräisten asioiden lisäksi liittokokousväki keskusteli vilkkaasti mm. opettajien kasvaneesta työmäärästä sekä MAOLin Neljän tieteen kisojen alkukilpailujen ajankohdasta.

Ennen liittokokousta liiton puheenjohtaja Tarja Ylivuori jakoi ansiomerkit liiton hyväksi tehdystä työstä. Petra Luukko sai hopeisen ansiomerkin kiitoksena hallitustyöskentelystä, ja Dimensio-lehden edellinen päätoimittaja Riitta Salmenoja kultaisen ansiomerkin kiitoksena lehden eteen tekemästään työstä.

Liittokokouksessa julkaistiin myös jäsenhankintakampanja toukokuuksi: Kerhojen vuonna liitto haluaa kannustaa paikalliskerhoja tekemään jäsenhankintaa mm. palkitsemalla eniten uusia jäseniä hankkineen paikalliskerhon. Kerhoja on tiedotettu kampanjasta puheenjohtajille ja sihteereille lähetetyllä kerhokirjeellä, lisätietoja antaa viestintä- ja toimistoassistentti Aino Haavisto, aino.haavisto@maol.fi.