Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / AmmatikkaTOP-matematiikkakilpailun palkintojenjako 9.5.

AmmatikkaTOP-matematiikkakilpailun palkintojenjako 9.5.

AmmatikkaTOP-matematiikkakilpailu ammatillisen toisen asteen opiskelijoille kisattiin 11.11.2021, ja palkinnot jaettiin Helsingissä 9.5. Kilpailu on avoin kaikille ammattiopiskelijoille, ja tänäkin vuonna voittajat löytyivät tekniikan ja liikenteen alojen opiskelijoiden parista. Kolmen kärkeen nousivat Konsta Knuutti (Gradia Jyväskylä), Eetu Taipale (SASKY Mänttä) ja Heikki Moilanen (Raahen ammattiopisto).

Tekniikan opettajat TOP ry:n jo parikymmentä vuotta järjestämään kilpailuun on viime syksystä alkaen tullut mukaan myös MAOL. Kilpailun tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita matematiikan taitojen harjoittamiseen ja lisätä matematiikan arvostusta. Koko Suomen parhaiden lisäksi palkitaan kunkin alakohtaisen sarjan parhaat.

Palkintojenjakotilaisuuden 9.5. Akava-talolla Helsingissä avasi MAOLin ammatillisen opetuksen toimikunnan puheenjohtaja Marianne Taipale, joka puhui matematiikan merkityksestä ammatillisissa opinnoissa. Hän päätti puheensa onnittelemalla voittajia ja muistuttamalla: ”Matematiikka on ennen kaikkea positiivista asennetta ja draivia.”

AmmatikkaTOP-kilpailu järjestetään vuosittain marraskuussa, ja seuraavan kerran kisataan torstaina 10.11.2022. Oman koulun voi ilmoittaa mukaan jo nyt kilpailun verkkosivuilla: https://maol.fi/ammatikka-kilpailu/

Koko palkittujen lista

Koko lehdistötiedote

ryhmäkuvassa palkittavat ruusuineen sekä järjestäjät

Palkittavat kukitettuna sekä kilpailun järjestäjiä Akava-talolla 9.5.