Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Koulutuspäivien 7.-8.10.2022 ilmoittautuminen

Koulutuspäivien 7.-8.10.2022 ilmoittautuminen

Ilmoittaudu nyt MAOLin Koulutuspäiville!

Ilmoittautuminen on avattu 17.8.2022, voit ilmoittautua tällä verkkolomakkeella. Työpajoihin mahtuu kuhunkin vain rajallinen määrä osallistujia, ja paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 25.9. asti.

Koulutuspäivien ohjelma koostuu yli 30 työpajasta, avajaisista, iltajuhlasta, perjantain ekskursioista sekä yritystyöpajoista ja yritysnäyttelystä. Koulutuspäivien tämän vuoden teemana on Teknologian aalloilla – I teknologins vågor. Tule mukaan oppimaan uutta ja tapaamaan kollegoita eri puolilta Suomea!

Lue lisää koulutuspäivien ohjelmasta, tapahtumapaikoista ja ilmoittautumisesta Koulutuspäivien verkkosivuilla.