Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / MAOL mukana Educa-messuilla

MAOL mukana Educa-messuilla

MAOL ry osallistui nyt tauon jälkeen lähitapahtumana järjestetyille Educa-messuille 27.-28.1.2023.

MAOLilla oli tuttuun tapaan esittelypöytä pedagogisten opettajajärjestöjen Opettajan olohuoneesta. Pöydän luona kävi messujen mittaan paljon niin tuttuja kuin ihan uusiakin kasvoja. Tervetuloa MAOLiin, uudet jäsenet!

MAOL järjesti Educassa myös ohjelmaa Opettajan olohuoneen lavalla. Pedagogisten järjestöjen yhteisen paneelikeskustelun ”Tätä sinun ei tarvitse tehdä itse” juonsi MAOLin Johanna Nygård. Paneelissa järjestöjen edustajat keskustelivat siitä, mikä on pedagogisten järjestöjen merkitys nykymaailmassa. Panelistit kertoivat, miksi ovat itse aikanaan järjestöönsä liittyneet ja mitä se on heille antanut. Lisäksi vuoden matemaattisten aineiden opettaja Lauri Hellsten puhui sunnuntaina otsikolla ”Ajatuksia LUMA-aineiden opettamisesta”.

Educassa avattiin myös MAOLin ja muiden pedagogisten järjestöjen yhteinen jäsenhankintakampanja, johon voit tutustua osoitteessa opejarjestot.fi.

MAOLin messuständi ja asiakkaita