Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / AmmatikkaTOP-kilpailun palkinnot jaettiin 28.4.

AmmatikkaTOP-kilpailun palkinnot jaettiin 28.4.

AmmatikkaTOP-matematiikkakilpailu ammatillisen toisen asteen opiskelijoille kisattiin 10.11.2022, ja palkinnot jaettiin Helsingissä 28.4. Kilpailu on avoin kaikille ammattiopiskelijoille, ja menestystä tuli ympäri Suomea. Koko kilpailun voitto meni Helsinkiin, StadinAO:ssa laboratorioalaa opiskelevalle Antti Lahdelle.

Koko palkittujen lista (pdf)

Kilpailua järjestävät pedagogiset järjestöt MAOL ry ja Tekniikan Opettajat TOP ry, ja sitä sponsoroivat tänä vuonna LapWall Oyj, MAOL2-oppimisympäristön kustantaja MFKA Oy sekä MAOL-Helsingin kerho ry. Kilpailun tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita matematiikan taitojen harjoittamiseen ja lisätä matematiikan arvostusta. AmmatikkaTOP-kilpailu järjestetään vuosittain marraskuussa, ja seuraavan kerran kisataan torstaina 9.11.2023.

Lue lisää: https://maol.fi/ammatikka-kilpailu/

Lehdistötiedote: Ammattikoulujen AmmatikkaTOP-matematiikkakilpailussa menestystä ympäri Suomea (pdf)

Palkinnonsaajat rivissä katsomassa kameraan
Palkintojenjakoon osallistuneet kisaajat: Vasemmalta lukien Kemppainen, Denisov, Lahti, Noponen, Alenius ja Ermolaeva.