Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Nina Aspegrén valittu Vuoden matemaattisten aineiden opettajaksi 2024

Nina Aspegrén valittu Vuoden matemaattisten aineiden opettajaksi 2024

Pressmeddelandet på svenska (pdf)

Nina Aspegren hymyilee kameralle sylissään kukkakimppu ja MAOL-standaari

MAOL ry on valinnut vuoden matemaattisten aineiden opettajaksi 2024 lehtori Nina Aspegrénin. Aspegrén opettaa Paraisilla Sarlinska skolan -yläkoulussa matematiikkaa. Valinta julkistettiin Kokkolan Koulutuspäivien avajaisissa 7.10.2023.

Nina kokeilee innokkaasti uutta opetuksessaan ja jakaa luomansa materiaalin kollegojensa kanssa ja laajemmallekin, kertoo Marie Selenius, MAOL ry:n Svenska matematiklärarförening -paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen. Aspegrénin luokka ei ole mikä tahansa matematiikan luokka, vaan Mattelandet, matikkamaa, täynnä mahdollisuuksia matematiikan opettamiseen toiminnallisesti ja erilaisten havaintovälineiden avulla.

MAOL ry palkitsee vuosittain Vuoden matemaattisten aineiden opettajan. Tunnustuksella nostetaan esille matemaattisten aineiden opettaja, joka tunnetaan aktiivisena ja innostavana opettajana sekä kollegoiden että opiskelijoiden keskuudessa. Vuoden opettajan työ näkyy myös hänen oman luokkansa ja koulunsa ulkopuolelle. Palkintosumma on 5000 euroa ja se tulee tänä vuonna Otavan kirjasäätiöltä.

MAOL kiittää ja onnittelee vuoden matemaattisten aineiden opettajaa!

Lue koko lehdistötiedote suomeksi

Svenska Ylen haastattelu 7.10.2023: ”Jag tycker traditionell undervisning är tråkigt” – Årets lärare inom matematiska ämnen Nina Aspegren prövar modigt på nya metoder i klassrummet i Pargas

Lisätietoja:

Tarja Ylivuori, MAOL ry:n hallituksen puheenjohtaja, 040 0187 827, tarja.ylivuori@maol.fi (suomeksi)

MAOL ry:n toimisto, 050 436 6320, maol-toimisto@maol.fi (suomeksi & på svenska)