Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Tiedekilpailutoiminnan delegaatio kävi eduskunnassa

Tiedekilpailutoiminnan delegaatio kävi eduskunnassa

8.11. MAOL ry:n, BMOL ry:n ja FETO ry:n yhteinen delegaatio vieraili eduskunnassa keskustelemassa tiedekilpailutoiminnan rahoituksesta ja sen ongelmista. Sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Tuula Haatainen ja Sivistys- ja tiedejaoston jäsen Saara Hyrkkö olivat yhtä mieltä toiminnan tärkeydestä, antoivat meille hyviä vinkkejä jatkotoimista rahoituspohjaan liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi ja etenkin kannustivat meitä jatkamaan eteenpäin pysyvän ratkaisun saavuttamiseksi. Työ jatkuu.

Kuvassa vasemmalta Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry:n toiminnanjohtaja Kati Vähä-Jaakkola, MAOL ry:n kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Johanna Nygård ja MAOL ry:n kilpailutoimikunnan jäsen apulaisprofessori Anne-Maria Ernvall-Hytönen. Kuvan otti Filosofian ja elämänkatsomustiedon opettajat FETO ry:n puheenjohtaja Ilmari Hirvonen.

Lue lisää kilpailutoiminnasta MAOLin verkkosivuilta ja Dimensio-lehdestä.