Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Kerhot / MAOL-Oulun seutu ry

MAOL-Oulun seutu ry

Tervetuloa MAOL-Oulun seutu ry:n kotisivulle!

Ilmoitamme tällä sivulla tulevasta toiminnastamme.

—————————————————————

IS-VET-oppimisvälineiden esittelyilta

Aika: maanantaina 3.4.2023 klo 17.30-19.00
Paikka: Myllytullin koulu (Kirkkokatu 1, Oulu)

Tervetuloa tutustumaan IS-VET-opetusjärjestelmään!  IS-VET:n myyntipäällikkö Tauno Hietala ja tuotepäällikkö Jani Korhonen tulevat kertomaan ajankohtaista asiaa ja esittelemään oppimisvälineitä. Osallistumalla iltaan voit voittaa digitaalivaa’an (38011, 2200 g/1 g)!

Oppimisvälineiden esittelyilta on tarkoitettu matemaattisten aineiden opettajille (peruskoulu ja toinen aste). Voit osallistua kerhoiltaan, vaikka et olisikaan MAOL:n jäsen.

Esittelyilta sisältää kahvitarjoilun, joten ilmoittauduthan tällä lomakkeella maanantaihin 27.3.2023 mennessä: https://urly.fi/31Dj

—————————————————————

TI-Nspire- ja Python-koulutus opettajille

Aika: torstaina 13.4.2023 klo 17.30-20.00
Paikka: Oulun normaalikoulun lukiolla ja Zoom-etäyhteydellä

Koulutuksessa käydään esimerkkejä Python-ohjelmoinnista TI-Nspireä hyödyntäen perusteista alkaen. Esimerkit ovat MAA11-moduulista tai vanhoista yo-kirjoituksista. Samalla on mahdollisuus kysyä myös muista TI-Nspireen liittyvistä asioista. Kouluttajana Olli Karkkulainen.

Koulutukseen ovat tervetulleita MAOL-kerhojen jäsenten lisäksi myös opettajat, jotka eivät ole jäseniä. Koulutus on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu koulutukseen tiistaihin 11.4. mennessä osoitteeseen maol.oulunseutu@gmail.com.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko tilaisuuteen etäyhteydellä vai paikan päällä Oulun normaalikoululla. Jos osallistut paikan päällä, kerro myös mahdollinen erikoisruokavaliosi, sillä tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa koulutukseen!

—————————————————————

Suklaatyöpaja ChocoSomnian suklaatehtaalla

Aika: maanantaina 8.5.2023 klo 18-20
Paikka: ChocoSomnian suklaatehdas osoitteessa Hiltusenkaarre 18, Rusko, Oulu

Suklaatyöpaja on huikea elämys! Työpajassa osallistuja pääsee valmistamaan käsintehtyjä ja suussasulavia konvehteja suklaamestarin opeilla. Tarjolla on koko työpajan ajan suklaata, jota voi maistella, joten kannattaa syödä hyvin ennen työpajaan tuloa. Työpajassa käsitellään ja temperoidaan suklaata itse ja tehdään herkullisia täytteitä. Työpajassa pääsee kuulemaan, mitä suklaa itse asiassa onkaan, ja saa takuuvarmasti uutta ja hyödyllistä tietoa. Työpajasta jää aina myös herkkuja kotiinvietäväksi.

Osallistujille ei ole mitään erityisvaatimuksia, mutta otathan huomioon, että suklaat sisältävät maitoa. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä gluteenia tai pähkinöitä.

ChocoSomnia suosittelee ottamaan mukaan rentoa meininkiä, uteliasta mieltä ja ilon pipanoita. Tämä ei ole vakavaa, tämä on suklaata!

Hinta: MAOL Oulun seutu ry:n jäsenille 30 €, ei-jäsenille 55 €

Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 6.4. mennessä verkkolomakkeella osoitteessa https://forms.gle/t2xXxe6vh4kdT1sg6

Ryhmäkoko: 10-20, ilmoittautuminen on sitova ja osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos olet estynyt tulemaan paikalle, veloitamme 30 € (ei-jäseniltä 55 €). Jos perut osallistumisesi vähintään 20 vrk ennen tapahtumaa, emme veloita peruutuksesta.

Kouluttaja: Suklaamestari Riikka Ojanen

Pukeutuminen: Mukavat työskentelykengät, lyhythihainen t-paita, pitkät hiukset kiinni ja käsi-/rannekorut kannattaa jättää kotiin. ChocoSomnialta saat suojaessun ja -myssyn lainaan työpajan ajaksi.

Autopaikat: ChocoSomnian vastapäätä olevan varastorakennuksen edessä on ChocoSomnialle merkitty kahden auton levyinen parkkialue, johon mahtuu neljä autoa yhteensä (kaksi vierekkäin ja kaksi peräkkäin). Lisäksi tuotantotilan eteen voi jättää autoja.

ChocoSomnian kotisivut: https://chocosomnia.fi/

—————————————————————

MAOL-Oulun seutu löytyy Instagramista tunnuksella @maoloulun
ja käytämme tiedottamiseen myös Facebook-sivua
http://www.facebook.com/MaolOulunSeutuRy

Hallitus 2022–2023
Anna-Helena Isopahkala (puheenjohtaja)
Senni Grekula
Mirja Jäntti
Jenni Kaikkonen
Kati Kyllönen
Kati Sergejeff
Panu Wirkkala

Puheenjohtaja
Anna-Helena Isopahkala
ansku.isopahkala.ope(at)gmail.com

Sihteeri
Kati Sergejeff
katiserke(at)gmail.com
040 9623128

Kerhon sähköpostiosoite: maol.oulunseutu@gmail.com