Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Ajankohtaista / Alkuvuoden MAOL-tapahtumia ja kiitos kuluneesta vuodesta

Alkuvuoden MAOL-tapahtumia ja kiitos kuluneesta vuodesta

MAOL toivottaa hyvää vuodenvaihdetta! Ensi vuoden sloganimme on Oivalluksen iloa ja sivistyksen valoa. Opettajan työ ja oppiminen ovat iloisia asioita.

Tammikuussa alkavat jäsenillat, jäsenille suunnatut koulutus/keskustelutilaisuudet ajankohtaisista aiheista. Ensimmäinen aihe 17.1. on Te­koä­ly tu­ke­na ma­te­ma­tii­kan ope­tuk­ses­sa, 29.2. kuullaan terveisiä Virosta Gree­tings from Es­to­nia: PI­SA and pa­per­fol­ding. Lisäksi heti tammikuun 15. päivä on tarjolla ruotsinkielinen jäsenkoulutus Kuns­kaps­kart­lägg­ning i ma­te­ma­tik och me­to­der i eMathS­tu­dio. Kaikille avoimia OPH-koulutuksia on tarjolla fysiikan ja kemian opetuksen kokeellisista menetelmistä, alkukeväästä ainakin Kotkassa, Helsingissä ja Tampereella.

Tammi-helmikuussa pidetään myös YTL-etäkeskustelutilaisuudet, jossa kokeneet sensorit kertovat ylioppilaskokeista ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. Tammikuun lopussa tavataan tuttuun tapaan 27.-28.1. Educa-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kaikki MAOL ry:n tapahtumat näet tapahtumakalenterissamme. Seuraa myös paikalliskerhosi tiedotusta, niin pysyt perillä paikallisista tapahtumista!

MAOLin vuosi 2023 oli aktiivinen. Koulutuspäivät pidettiin Kokkolassa, ja vuoden ympäri tarjolla oli runsaasti lyhempiä koulutuksia sekä kaikille avoimena että vain jäsenille suunnattuina. Materiaalipankissa julkaisimme uusia oppimateriaaleja mm. Scratch-ohjelmointiin – sekä ohjeen, jolla neuloa omat MAOL-villasukat. Mentoritoiminta ja uusien opettajien ilta alkusyksystä tukivat opettajan uraansa aloittamassa olevia. Oppilaskilpailuja järjestimme sekä peruskoulun, lukion että ammattikoulun opiskelijoille.

MAOL teki aktiivisesti edunvalvontatyötä, osallistuen sekä muiden tahojen toimikuntiin että oman edunvalvontatoimikuntansa kautta. Voit lukea MAOLin vuoden 2023 kannanotot täältä.

Ovathan jäsentietosi ajan tasalla? Ilmoita jäsenlajin muutoksista (valmistuminen, eläköityminen yms) tai kerhon vaihtamisesta toimistolle maol-toimisto@maol.fi, muut tiedot voit päivittää itse verkkosivuille kirjautumalla. Onhan sähköpostiosoitteesi ajan tasalla, tuleehan jäsenkirje perille joka toinen viikko? Lähetämme jäsenlaskut heti vuodenvaihteen jälkeen, ensisijaisesti sähköpostitse, mikäli jäsen ei vielä ole ottanut käyttöön e-laskutusta eli tilannut laskuja suoraa verkkopankkiinsa.

Tulosta tästä alkuvuoden vuosikello opehuoneen seinälle