Close menu
Close menu

Tunnistaudu

Kirjaudu

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi
Etusivu / Materiaalit / Ohjelmointi peruskoulun matematiikassa

Ohjelmointi peruskoulun matematiikassa

Maol-ohjelmointimateriaali

Maol-logo.jpg

Tämä materiaali tuotettiin Koodaus ja ohjelmointi matematiikan opetuksessa -hankkeessa vuosina 2016-2018. Ohjelmointimateriaalia on rahoittanut Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö.

100v_saatio.jpg

Materiaalia on käytetty Ohjelmointia perusopetuksen matematiikassa -koulutuksessa. Koulutusta on tukenut Opetushallitus.
oph-logo.jpg

Yleistä tietoa Maol-materiaaleista

 

Tämä materiaali tuotettiin Koodaus ja ohjelmointi matematiikan opetuksessa -hankkeessa vuosina 2016-2017. Työtä on rahoittanut Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö.
Scratch ja Racket- materiaalin työryhmän jäsenet ovat Tuula Havonen, Rita Järvinen, Antti Karttunen, Tiina Partanen, Timo Poranen, Eerikki Rönkkö ja Jan Stenbäck.

Python- materiaalin sisällöstä vastaavat Timo Savonen ja Kerttu Vähä-Peltomäki.

Materiaalia käytettiin Koodaus ja ohjelmointi matematiikan opetuksessa -koulutuksissa vuosina 2017- 18 ympäri Suomea. Koulutuskiertueen toteutusta tuki Opetushallitus ja koulutuksen järjestäjänä toimi MAOL ry.

Opettajan materiaali on tarkoitettu vain opettajille.

Materiaaliin liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen: tuula.havonen@maol.fi

Creative Commons -lisenssi
Ohjelmointi peruskoulun matematiikassa, jonka tekijä on MAOL ry, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.